LA TORRE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1295 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Torre. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 19:44 Super tevreden over de snelle en heerlijke pizza bezorging! De pizza smaakte geweldig en de service was uitstekend, zou zeker opnieuw bestellen
31 jan 2023 om 19:37 Heerlijke pasta! Bedankt weer La torre :-)
29 jan 2023 om 20:06 Heerlijke pasta
22 jan 2023 om 23:12 Eten was droog en koud
22 jan 2023 om 19:57 Heerlijke verse pizza met perfecte toppings, snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Aanrader!
21 jan 2023 om 20:48 Heerlijke pasta, was goed van smaak. De bezorging was perfect optijd. Ben heel tevreden over La Torre
20 jan 2023 om 8:31 Gister besteld. Was echt lekker en ook snel
17 jan 2023 om 20:08 Ongelooflijke snel! Vriendelijke bezorger, vers beleg, krokante korst en lekker heet! Gewoon super, zoals altijd
16 jan 2023 om 5:57 Om half 5 besteld voor half 7 bezorging. Werd om half 7 gebeld dat het een kwartier tot 20 min later zou worden en ontving de pizza om 7 uur. Bezorger was wel vriendelijk. Pizza was niet erg warm meer.. en de kaas was niet gelijk verdeeld. Jammer
15 jan 2023 om 21:33 Pizza was nagenoeg koud. Ben ik niet gewend van ze. Hopelijk volgende keer beter.
15 jan 2023 om 19:41 Heerlijk gegeten. Echt een aanrader
15 jan 2023 om 10:41 Pizza besteld om 18:10, uiteindelijke bezorgtijd was 19:40. Besef je dat je eens moet wachten op de meest treurige en lelijke pizza ooit. Helemaal koud alsof er mee gegooid is. Ik ga hier nooit meer bestellen